A breathe of
fresh air

Case - WindShareFund
Organisaties die oprecht over hun drijfveren, visie en kernwaarden communiceren, verbinden (potentiële) klanten op gevoelsniveau aan hun bedrijf. En dat is precies wat WindShareFund wilde doen.
  • Werkzaamheden Conceptontwikkeling, Content Creatie, Eindredactie, Editorial Design
Hoe, was nog de vraag. WindShareFund is een beleggingsmaatschappij in windenergie. Voor klanten die met hun investering financiële én maatschappelijke waarde toevoegen, wilden ze iets bijzonders doen; laten zien dat hun investeringen lonen en we wel degelijk vooruitgang boeken op ecologisch en maatschappelijk vlak.
Hiervoor hebben ze Jamming benaderd. We vonden elkaar in de overtuiging dat het denken in kansen en oplossingen niet alleen beter is voor het milieu en onze financiële toekomst, maar ook voor ons humeur! Daarom heeft Jamming een gloednieuw magazine voor WindShareFund ontwikkeld, Nieuwe Energie.
Met NE bieden we klanten via inspirerende interviews – onder meer met Daan Roosengaarde, Hidde Boersma en Tinkebell – en originele lifestylerubrieken een hoopvolle blik op het heden en daarmee de toekomst.
Een frisse blik, gegoten in een fris ontwerp. NE Magazine combineert validering en inspiratie in een krachtig communicatiemiddel dat spreekt tot de verbeelding en verbeelding laat spreken. Wil je dat we met ons team van merkstrategen, designers, copywriters en filmmakers een keer vrijblijvend meedenken over jouw communicatie- en designuitdagingen?
Mail ons en let’s start jamming!

info@jamming.nl