Welcome to
Jamming Studio

Case - Audio Branding

Bij Jamming Studio brengen we jouw merk tot leven in de wereld van Audio. Van jezelf onderscheiden door het ontwikkelen van een merkeigen geluidsprofiel tot verdieping doormiddel van professionele podcastproducties – Wij brengen jouw geluid ten gehore! Beluister hieronder een aantal voorbeelden van podcasts die we geproduceerd hebben voor onder andere Vodafone en Nespresso.
Podcast – Nespresso
Podcast – Vodafone
Podcast – Bright Vibes
Podcast – Sublime
We weten natuurlijk als geen ander hoe groot het effect van een goede radiocommercial kan zijn. Wij helpen jou een zo sterk mogelijke boodschap neer te zetten samen met onze audio-professionals. Jamming Studio zorgt dat jouw audioboodschap nog beter overkomt. We denken graag mee over hoe we een commercial passend kunnen maken voor jouw doelgroep. Behoefte aan een jingle of soundlogo? Beluister hieronder enkele voorbeelden van merken die jou voorgingen.
Commercial – Nochii
Commercial – Gerrard street
Commercial – Oom verzekeringen
Commercial – Nortvi
Commercial – Van Uffelen
Commercial – Gaslicht.com
In onze Jamming Studio zorgen we ervoor dat jouw merk te zien, te voelen maar ook te horen is.  Sublime Studio zorgt dat jouw audioboodschap nog beter overkomt. Jamming Studio staat als audio-partner klaar om jou te ontzorgen.
Mail ons en let’s start jamming!

info@jamming.nl