Our Musical Roots
meet the Future

Case - SUBLIME

SUBLIME is niet zomaar een radiostation, het is een echt mentaliteitsmerk dat de wereld een stukje mooier maakt doormiddel van ­­de beste Funk, Soul en Jazz muziek, positief nieuws in de vorm van het ‘Nieuws van de Vooruitgang’ als tegenhanger van het reguliere nieuws en content omtrent verschillende relevante thema’s die spelen binnen de doelgroep van ruim 350.000 wekelijkse luisteraars. Een merk dat zich richt op positieve vooruitgang, zowel vanuit een persoonlijk als maatschappelijk perspectief.
Als hét bureau voor SUBLIME mocht Jamming invulling geven aan deze mooie ambities in de vorm van een nieuwe stijl, nieuwe website en campagne gericht op de muziekgenres die SUBLIME rijk is om hun autoriteitspositie binnen deze markt te bestendigen.
  • Werkzaamheden UX-Design, UI-Design, Conceptontwikkeling & Brand Design
De nieuwe website is een plek waar alle ambities samenkomen; Van interessante artikelen tot een optimale luisterervaring – de website geeft je toegang tot de wereld van SUBLIME. Hier kun je Podcasts luisteren, het laatste nieuws volgen, video’s kijken, op de hoogte blijven van wat er gebeurt in de wereld van Funk, Soul & Jazz maar ook lezen waarom meer ‘lummelen’ essentieel is voor je dagelijks functioneren. De nieuwe website biedt een thuis voor een scala aan content.
Naast nieuws omtrent Muziek en Vooruitgang verzorgt SUBLIME zowel op de radio als online content vanuit Lifestyle thema’s die spelen in de wereld van de doelgroep: Planet, Food, Fashion en Travel. Deze thema’s hebben elk een eigen pagina gekregen zodat de gebruiker zich helemaal kan verliezen in een specifiek thema, of wanneer er meer behoefte is aan een overzicht kan dit op de Lifestyle pagina waar alle thema’s worden verzameld in één handig overzicht.
Het hart van SUBLIME is natuurlijk de muziek. Daarom was het belangrijk dat de bezoeker op elk moment kan luisteren naar de Live uitzending en verschillende Channels. De player is zowel op de website altijd bereikbaar en in de vorm van een Webplayer op een ander tabblad toegankelijk. Zo heb je altijd een overzicht van de luistermogelijkheden en heb je als bezoeker een live overzicht van de gedraaide muzieknummers.
Om de muziekgenres van SUBLIME te vieren hebben we een cross-mediale campagne ontwikkeld. Een campagne waarin zowel het genre centraal staat als het gevoel van de muziekstijl. Terug naar de roots van een muziekstijl die zo schoon is in haar rauwheid.
Posters zijn verspreid over het land, de krant en sociale media zodat niemand er meer omheen kan: SUBLIME has got All that Jazz, Food for the Soul & Brings the Funk!
Mail ons en let’s start jamming!

info@jamming.nl