Over ons

Van purpose naar impact

Purpose

Merken met een oprechte drive, met een duidelijk en relevant doel en bijpassende communicatie worden hoger gewaardeerd en zijn daarmee vaak succesvoller.

Jamming is dan ook niet het zoveelste reclamehuis, maar een purpose-gedreven communicatie- en designbureau dat merken helpt om vooruit te komen in hun ambities om te groeien, relevanter en betekenisvoller te zijn. Communicatie met een boodschap, een boodschap die niet alleen aankomt maar raakt, op een niveau dat wordt gevoeld vanuit een essentie die echt is. Dat is waar wij voor staan en we noemen dit: Van Purpose naar Impact.
Cultural creative

Elke tijdgeest gaat gepaard met unieke eigenschappen die gevormd wordt door inzichten, technologieën en maatschappelijke ontwikkeling. De manier waarop we ons als mens en maatschappij uiten ontwikkelt daardoor ook voortdurend, maar de fundamentele uitdagingen, drijfveren en emoties die aan onze basis staan blijven een constante drijvende kracht achter ons gedrag.

Toen Paul Ray en Sherry Ruth Anderson op een zoektocht waren naar de grondslag van maatschappelijke ontwikkelingen ontdekten zij dat een relatief kleine groep mensen met verwante eigenschappen continu aan de basis staan van het revolutionaire kantelpunt. Een groep mensen met visie, nieuwsgierigheid en sociaal bewustzijn. Zij noemden deze groep de ‘Cultural Creatives’ en publiceerden dit in het in 2000 verschenen boek: ‘The Cultural Creatives – How 50 Million People Are Changing The World’. Om verandering te willen katalyseren is dit dus een kritieke groep om te bereiken, bij deze groep ontstaan de trends, worden kleine merken groot en verander je, op jouw manier, de wereld.
Onze werkwijze

Bij Jamming geloven we dat twee belangrijke onderdelen aan de basis staan van sterke communicatie: de kracht van samenwerking én een betekenisvol fundament.

Samen met de expertise van onze klanten en ons diverse netwerk van specialisten komen we tot waardevolle inzichten en verrassende perspectieven. Samen gaan we ook op een verkenningsreis om te ontdekken welke authentieke kracht aan de basis staat van je onderneming – Van Purpose naar Impact. We ontwikkelen een betekenisvol fundament dat niet alleen mensen bereikt maar vooral ook mensen raakt, een drijvende kern die voelbaar is voor zowel je doelgroep als je eigen team. Want dat wat echt is, resoneert en houdt stand. Vanuit deze kracht ontwikkelen we communicatie die de doelgroep raakt en beweegt – van campagne tot website en van identiteit tot platform – samen geven we vorm aan je ambities om te groeien, relevanter en betekenisvoller te worden.

We werken met merken waar we in geloven

Ons Team
Tamara Bok

Tamara Bok

Business Developer
Simon Klop

Simon Klop

Teamlead
Germ van der Veen

Germ van der Veen

Graphic Designer
Maurice de Groot

Maurice de Groot

Business Controller
Peter Jelsma

Peter Jelsma

Art Director

Klaar voor vooruitgang?

Of bel ons op +31 (0) 30 30 79 66 1