Onze werkwijze

JamSessies

Met onze werkwijze bouwen onze klanten samen met Jamming aan een duurzaam fundament van vooruitgang van een merk of organisatie. Dit start bij deelname aan onze JamSessies waarmee wij strategisch inzicht geven. Zo creëren wij oplossingen aan voor communicatie- en designuitdagingen, en werken wij van Purpose naar Impact. 

This is how we Jam

Na een MiniJam helpen we onze klanten indien gewenst verder met specifieke communicatie en/of design oplossingen òf werken we samen verder in een grotere JamSessie, zoals The Jam, The Band en The Collective waarmee we jouw reis van Purpose naar Impact begeleiden op elk gewenst niveau. Ben je na een JamSessie verkocht? Dan is er natuurlijk altijd de mogelijkheid om je nog duurzamer aan ons te verbinden.

The Band

Voor de merken en organisaties met een propositie die middelen nodig hebben om te groeien en vernieuwen, om zo verder vooruit te komen.

Wij ondersteunen in het efficient beantwoorden met de meest actuele communicatie vraagstukken en zetten beweging in gang.

The Jam

Voor de merken en organisaties die een sterker strijdplan willen. Voor hen die bestaande of nieuwe proposities samen met ons nieuw leven in willen blazen.

Wij helpen merken die willen investeren in middelen om te groeien en te vernieuwen en zorgen ervoor dat hun naam of merk meegroeit.

The Collective

Dit is een complete kickstart voor die merken en organisaties die zich willen gaan transformeren en hun impact minimaal willen verdubbelen.

Voor diegenen die een stevig merkhuis willen met solide communicatie die leidt tot impact voor de toekomst.

Ready to Jam?

Of bel ons op +31 (0) 30 3079660